Моб. меню
Your Cart

Спорт и здраве

Спорт и здраве
Производител: КНР Модел: TS5676
Използват се след като се загреят с гореща вода и се поставят върху гърба, стомахът, лицето, ръцете и краката. Камъните могат да се ползват и студени като тогава се нанасят предимно на лицето. Техниката за масаж с вулканични камъни се използва за лечение в много различни култури, включително в Амери..
135.00 лв
Производител: Испания Модел: TS0077
Пулсовият оксиметър измерва насищането с кислород на артериалния хемоглобин (SpO2) и сърдечната честота. Много важен уред в условия на пандемията от COVID-19 с който можете да установите вашата сатурация. Пулсовият оксиметър на пръста е малко по-голям от палеца, което ви позволява да измервате точно..
120.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0103
След контакт с тялото, предварително загрятата гладка лава предава естествена енергия, преодолява умората и стреса и отпуска нервната система. Премахнете енергийния дисбаланс, отпуснете мускулите и подобрете гъвкавостта на ставите. Енергийното въздействие на лавата се комбинира с ритуал за ръчен мас..
195.00 лв
Производител: КНР Модел: NR9102
Удобен и ефективен LED ринг с разнообразни функции и диаметър 10 см. Лампата е във вид на пръстен и е подходяща за използване в предимно домашни условия. Намира приложение във фотография на продукти, селфита, видеоклипове, излъчване на живо, гримиране и козметични сеанси. Диоден пръстен от 48 диода ..
36.00 лв
Производител: КНР Модел: TS1537-1
0,3 ml стерилна ампула за еднократна употреба за спринцовка с хиалуронова киселина. Предлагаме два вида ампули:H3 – функционира с ампули до 0,3 мл.H5 – функционира с ампули до 0,5 мл...
10.00 лв
Производител: КНР Модел: TS1537-2
0,5 ml стерилна ампула за еднократна употреба за спринцовка с хиалуронова киселина. Предлагаме два вида ампули: H3 – функционира с ампули до 0,5 мл. H5 – функционира с ампули до 0,3 мл...
10.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0596
Принципът на работа на устройството е проста и ефективна система, която изпраща електрически импулсни вълни към електродите, поставени в желаната част. Тези електрически импулсни вълни стимулират кръвообращението и подпомагат регенерацията на клетките. Редовната употреба на уреда може да стяга и офо..
38.00 лв
Аспиратор електрически за нос LS-1 Аспиратор електрически за нос LS-1
Популярен
Производител: КНР Модел: LS-1
Това електрическо устройство е ефективен апарат за почистване на носа и синусите от секрети. Благодарение на силната всмукваща сила, лесно се почиства носът и се осигурява комфорт по време на сън или през деня. Аспираторът има 5 позиции на засмукване. Това ви позволява правилно да контролирате дейст..
21.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5629
Последно поколение квантов анализатор на български - софтуер 4.7.0. , модел 2019. Файлове 43 бр, резултатите които са измерени са повече от 295 вида. Софтуерът вече работи с операционните системи Windows 10, Windows 7, Windows 8 и Windows XP. Също така функционира без забележки с..
580.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0066
Електрическата импулсна вендуза е особено подходяща за антицелулитен масаж, подкожна липолиза и възстановяване на еластичността на тъканите. Те са оборудвани с ръчна помпа за създаване на вакуум при свързването им с желаното място. Вендузите могат да се използват и за електрическа импулсна АШИ терап..
29.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0313
Масажната възглавница е мека и удобна, като същевременно осигурява успокояваща подкрепа за главата и шията. Ергономичен дизайн, лек и преносим, ​​той е идеален спътник за пътуване със самолет, кола или дори офис. Функцията за масаж помага за облекчаване на сковаността и напрежението във врата. Подоб..
29.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0122
Замасяващата гривна гривна за  детоксикатор работи с всички предлагани в този сайт йонни устройства. Гривната е консуматив и смяната и се налага когато нормалната и работа е нарушена...
20.00 лв
Показани 1 от 12 | 49 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки, което помага за по-бързото ви сърфиране. Можете да премахнете този надпис използвайки бутона за затваряне