Моб. меню
Your Cart

LED осветление

Определено LED осветлението е една от големите иновативни технологии в настояще време. Предлага мощ и икономичност. Предпочитан вариант в промишлеността и бита.
Производител: КНР Модел: NR9102
Удобен и ефективен LED ринг с разнообразни функции и диаметър 10 см. Лампата е във вид на пръстен и е подходяща за използване в предимно домашни условия. Намира приложение във фотография на продукти, селфита, видеоклипове, излъчване на живо, гримиране и козметични сеанси. Диоден пръстен от 48 диода ..
36.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5927
Лампа с бяла LED светлина във формата на ринг. Възможност за постепенна настройка на силата на светлината в диапазона от 2700К до 7000К и съответно режимен контрол на неутрален, студен и топъл светлинен поток. Лампата разполага с ниска тринога с възможност за настройка на височината до 29см. и прист..
29.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5915
Практичен и удобен LED ринг RGB с разнообразни възможности и диаметър 26 см. Лампата е  във вид на обръч и  е подходяща както за домашно, така и професионално използване. Може да се използва за фотография на продукти, интересни селфита, видеоклипове, излъчване на живо, гримиране и козмети..
48.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5920
Лампа с бяла LED светлина във формата на пръстен. Възможност за етапна настройка на силата на светлинния поток в диапазона от 3200К до 5600К и съответно режимен контрол на неутрален, студен и топъл светлинен поток. В комплекта е включена приставка за поставяне на смартфон. Уреда е удобен с ниско тег..
28.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5870
Лампата е LED и подходяща за външен монтаж като стълбове или други предпочитани места. Включено е  дистанционно управление и се зарежда с помощта на соларен панел. Може да се включва и изключва автоматично благодарение на сензора който отчита движение. В комплекта не са включени стойки и постав..
75.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5868
Лампата LED и е създадена за външен монтаж на стълбове или други високи места. Разполага с дистанционно управление и се зарежда с помощта на соларен панел. Възможност за включване и изключване автоматично благодарение на датчика който регистрира движение. Комплекта не разполага със стойки за монтира..
140.00 лв
Производител: КНР Модел: Z12
Преносим акумулаторен LED COB фенер, водоустойчив IP44, USB захранване с акумулаторна батерия. Подходящ за къмпинг, лов, риболов, палатка, велосипед, туризъм, колоездене, планина, туризъм, колоездене, работа. Също така може да се използва за осветяване на трудно достъпни места при ремонт на автомоби..
15.00 лв
Производител: КНР Модел: TS1554
Ефектно и оригинално решение за LED осветяване на шкафове и други мебели. Монтира се на пантите на самата мебел, като при отваряне и затваряне се задейства пуск прекъсвача, който от своя страна задейства осветлението.Мощност: 0.18WЦвят на светлината: бялЗахранване: Батерия 12V 23A (Не е включена в к..
5.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5869
LED лампата е подходяща за външен монтаж на стълбове или други високи места. Разполага с дистанционно управление и се зарежда с помощта на соларен панел. Възможност за включване и изключване автоматично благодарение на датчика който регистрира движение. Комплекта не разполага със стойки за монтиране..
115.00 лв
Соларна LED лампа за външна употреба BG-105 Соларна LED лампа за външна употреба BG-105
Популярен
Производител: КНР Модел: TS5783
Независима от електрическата мрежа LED соларна лампа за външно използване. Лампата е с квадратна форма.  Зарежда се от дневната светлина и работи вечерно време. Разполага със соларен панел и датчик който я стартира при наличието на движение.PVC и алуминийЗахранване:  DC 7.4V, 4000mAЦвят на..
22.00 лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки, което помага за по-бързото ви сърфиране. Можете да премахнете този надпис използвайки бутона за затваряне