Моб. меню
Your Cart

Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник

Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник
Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник
Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник
Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник
Йонизатор и озонатор ARMEDA, за дом, автомобил и хладилник

Уреда работи с акумулаторна батерия като озонира и йонизира и разполага със следните работни режими:

Озонаторен режим: В този режим устройството разпръсква озон на определени периоди от време, като по точи начин премахва вредни бактерии, вируси, микроби и елеминира разтежа на мана.  Също така удължава годността на хранителните продукти, премахва лоши миризми, разгражда бензен, формалдехид и VOCs.

Режими O3+(повишен) и O3(нормален) са предназначени за замърсен въздух и се препоръчва да се ползва в помещения в които няма присъствие на хора и животни.

Режим йонизиране ще излъчва дълготрайно отрицателни йони, което ще предизвика изчистване на въздуха от прахови частици и дим, ще освежи въздуха и ще повиши анионите.

Начин на употреба:

  1. Просто натиснете бутон, за да стартирате режима на озониране O3. Уредът започва да работи за 3 минути, а след това на всеки 3 минути след това ще започне 8-секунден работен цикъл.
  2. Натиснете бутона отново и ще започнете да увеличавате режима на озониране O3 +. Устройството ще започне да работи за 3 минути, след което ще започне 16-секунден цикъл след всеки 3 минути пауза.
  3. Натиснете бутона трети път и ще активирате режима на йонизация. Устройството ще започне да отделя отрицателни йони за дълго време.
  4. Натискайки бутона четвърти път, можете да изключите устройството.

В продължение на много години озонът се използва за дезинфекция на въздуха и водата, бързо и ефективно премахване на патогенни бактерии и гъбични заболявания. Той спомага за подобряване на здравословното състояние на човешкото тяло, като оказва благоприятни влияния върху мозъка, сърцето, белите дробове, подобрява обмяната на веществата, повишава самочувствието, ускорява създаването на нови клетки, имунитет и др. Озонът действа върху тялото, за да осигури цялостно почистване и кондициониране.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Доставката на всички стоки е в рамките от 1 до 3 работни дни. В редки случаи този срок се удължава поради независещи от нас причини, но тогава ние се свързваме с вас и ви уведомяваме за това.  Цената на доставката се заплаща се от клиента и въпреки че в сайта сме я фиксирали на 5.00 лв. тя може да бъде променяна от определения куриер. По-подробно за доставката на стока можете да прочетете тук

Стараем се да бъдем актуални в следенето и актуализирането на продуктите, по номерации, цветове и размери, но въпреки това не разполагаме със система са автоматична актуализация. Поради тази причина някой от стоките в момента на вашата поръчка може да са изчерпани.  При всички случаи ние ще се свържем с вас на посочения телефон и ще ви информираме подробно за статуса на вашата поръчка.

52.00 лв
  • Модел: TS2580
  • Каталожен номер: TS2580
  • Фабр. ном.: TS2580-ARM
Този сайт използва бисквитки, което помага за по-бързото ви сърфиране. Можете да премахнете този надпис използвайки бутона за затваряне