Моб. меню
Your Cart

Електроника

Обхваща стоки като смарт часовници, дронове, видео камери и друга техника 
Производител: Испания Модел: TS0077
Пулсовият оксиметър измерва насищането с кислород на артериалния хемоглобин (SpO2) и сърдечната честота. Много важен уред в условия на пандемията от COVID-19 с който можете да установите вашата сатурация. Пулсовият оксиметър на пръста е малко по-голям от палеца, което ви позволява да измервате точно..
120.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5572
Мини GPS тракер за проследяване на вашите неща. Може да се използва с Bluetooth, като дава възможност да проследявате вещите си или там където сте го поставили през мобилния си телефон.Батерия: CR032 (батерията не е включена в комплекта)Работен режим на изчакване: до 6 месецаВерсия на блутут: 4.3 ил..
10.00 лв
Производител: КНР Модел: M1G939
Революционен smart електронен кантар с дисплей. Устройството цифров дисплей, на който се показват телесните килограми, нивото на батерията и температурата на стаята. Кантара има доста други екстри като отчитане на телесни мазнини, мерене на водно съдържание, измерване на костна и мускулна маса и др...
35.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5854
Apple гарантира, че е различна от всички други производители на мобилни телефони, компютри, лаптопи и т.н. Както знаете, MacBook няма карта или USB порт. Именно този продукт ви дава възможност да свържете 6 порта към вашия лаптоп. С този иновативен адаптер можете да свържете флаш памети, карти с пам..
75.00 лв
Производител: КНР Модел: Kinamax TS-9900
Антената може да се използва с лаптоп или настолен компютър. Трябва само да инсталирате софтуера, който идва на диск в комплект с антената.  След рестартиране на устройството можете да включите антената и тя автоматично ще намери най-силната мрежа. Можете също така ръчно да търсите Wi-Fi мрежи ..
37.00 лв
Производител: КНР Модел: TS0086
Устройство за хидратация и охлаждане на въздуха с дистанционно управление е иновативен, модерен дизайн и с конструкция създадена от материали, подходящи за функциониране пригодено към съответните атмосферни условия. Тривиалните бутони са сменени от електронни сензорни превключватели и електронен сен..
148.00 лв 198.00 лв
Производител: КНР Модел: TS1555
Цифров LED часовник със силиконова елегантна верижка. Той има възможност за показване на дата, час, месец и автоматичен календар. Подходящ за ежедневна употреба и спортни дейности.Материал на каишка: Пластичен силиконШирина на каишката: 20 мм.Дължина на каишката: 25 смДължина на каишката: 25 см.Дисп..
14.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5572
Цифров LED часовник със силиконова елегантна верижка с черен цвят. Часовника може да показва дата, час, месец и автоматичен календар. Подходящ за ежедневна употреба и спортни дейности.Материал на каишка: Пластичен силиконШирина на каишката: 20 мм.Дължина на каишката: 25 смДължина на каишката: 25 см...
15.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5591
Дигиталния дрегер с LDC дисплей е устройство, с което можете лесно и удобно да проверите съдържанието на алкохол с точност в тялото си. Операцията е подобна на тази на полицейска проверка, тоест поемете въздух и издишайте на накрайника на устройството. Ако в дъха ви има алкохолно съдържание устройст..
20.00 лв
Производител: КНР Модел: S1523
Много ефективен продукт, с който можете да зареждате телефона си по време на пътуване.Авто букса, преход разклонител за автозапалкаЕдин мъжки към три жески конектора за автозапалкаДва USB изхода с по 5V/3100mAМаксимална мощност на женските запалки 120WБутони за включване и изключване на женските изх..
14.00 лв
Производител: КНР Модел: SQ16
Шпионска камера маскирана като зар - ключодържател. Скритата камера не изисква достъп до интернет или захранване, за да работи. Дори не се нуждаете от приложение, за да използвате камерата Устройството се управлява от скрит бутон. Можете лесно да превключите от режим на видео към режим на снимки. Мо..
28.00 лв
Производител: КНР Модел: TS5859
Панела измерва влажност, външна и вътрешна температура и има възможност да показва очакваната прогноза. Показва също и  календар, будилник, часовник, влажност на въздуха. Изчислява нивото на комфорт.  Станцията има свой преносим датчик с обхват 60 метра, който може да ви дава информация за..
50.00 лв
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки, което помага за по-бързото ви сърфиране. Можете да премахнете този надпис използвайки бутона за затваряне