Моб. меню
Your Cart

Блог RSS Feed

04 яну Мъжки и дамски обувки, тенденция 2021-2022г
admin 0 147
Изолацията заради COVID-19 вероятно ще приключи, но последствията от нея ще ни преследват дълго време във всички области на живота. Модата не е изключение: колекцията от обувки 2021/22 е вдъхновена от желанието да бъдете близо до природата, но също и от желанието за домашен комфорт и търсенето на спокойствие. „Полезността“ е не само социално кредо ..
29 дек Подмладяване и забавяне на стареенето. Хирург или ултразвуков лифтинг?
admin 0 289
През последните години козметичните процедури против стареене придобиха масово приемане. И докато много жени започват с по-малко инвазивни лечения, като инжекции и дермални филъри, в определен момент някои дами обмислят операция за подмладяване на лицето или лифтинг на лицето за по-дълготрайни и по-драматични резултати. Какво е лифтинг на лицето?Ли..
05 ное Качествени ли са стоките произведени в Китай?
admin 1 232
Могат ли китайските фабрики да произвеждат качествени продукти? През последните години няколко високопоставени новинарски репортажи дадоха на Китай репутацията на производствен център, който произвежда нискокачествени продукти на ниска цена. Един пример е изтеглянето на Mattel през 2007 г. на продукти за играчки, съдържащи опасни нива на оловна боя..
19 окт Вулканични камъни - как и за какво се използват
admin 0 229
Терапията с горещи камъни е масажна техника, подходяща за горещи камъни, вулканични камъни и различни видове камъни. По време на масажа терапевтът ще постави горещи камъни върху различни части на тялото ви. С повишаване на температурата на камъка мускулите започват да се нагряват и тялото започва да се отпуска. По този начин терапевтът може ефектив..
09 окт Машинните инструменти Hyundai WIA, възхода на една компания
admin 1 182
От уникален дизайн до производство и следпродажбено обслужване, машинните инструменти на Hyundai WIA са продукти, които осигуряват по-висока производителност и по-висока точност. От създаването си Hyundai WIA непрекъснато натрупва ноу-хау в индустрията за прецизни машини. От позиция на лидерство на вътрешния си пазар, компанията разгръща крилата си..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки, което помага за по-бързото ви сърфиране. Можете да премахнете този надпис използвайки бутона за затваряне